lunes, 27 de febrero de 2012

Acta 2012 de fecha 13 de Febrero

DATA:  Dilluns 13 de febrer de 2012


Es reuneix en sessió extraordinaria la nova junta, acceptada en l’assemblea de socis realitzada el dia 10 de febrer de 2012, per tractar del següents punts de l’ordre del dia.


PUNTS TRACTATS I ACORDS PRESOS:


1.-  Constitució de la nova junta.
Per acord unànim dels seus membres es decideix que els membres i càrregs  de la nova junta seran els següents:
PRESIDENT: Vicent Rovira 
TRESORER: Juan José Ocaña
SECRETARIA: Dolors Ibáñez
VOCALS: Vicente Causanilles,  Maria Vicenta Falomir, Iris Macias
També formarà part de la junta el clavari de cada any amb dret a veu i a vot.  El  present any és clavari de les festes el señor Vicente Causanilles que al mateix temps és vocal de la junta de festes.  Per al proper any será també membre de la junta el nou clavari, que es renovarà una vegada entre el nou clavari de l’any següent.


2.- Nomenament de president honorari.
Aquesta junta agraix el treball realitzat per tots i cadascun dels membres de la junta anterior que,  arreplegant el treball  dels festers que els van precedir, han aconseguit mantindre en un bon nivell les festes dels nostres carrers durant vint-i-cinc anys. Com a testimoni d’agraïment, aquesta junta nomena  PRESIDENT HONORÍFIC VITALICI  al president de la junta anterior sr. Juan Falomir.


3.- Necessitem un cau de festes per a tot l’any.
Seria intenció d’aquesta junta tindre una casa en el carrer  de la que poguerem disposar durant tot l’any per fer activitats de preparació de les festes. A tal fi es crea una comissió formada per Maria Vicenta Falomir i Rosa Marí que amb l’ajut dels veins que tinguen alguna cosa a dir, puguen entrar en contacte amb els propietaris de les cases buides que pogueren estar disposats a cedir-la per a tal fi.


4.- Manteniment de la peanya.
Es crea una comissió per mantindre i restaurar la peayna de la Mare de Déu. Aquesta comissió estarà formada per Vicente Causanilles, Juan Fernández, Manolo Escrig, Juan José Ocaña i Ramón Belenguer.


5.- Comissió del llibret.
És intenció d’aquesta junta recuperar el llibret de les festes. En principi es crea una comissió a l’efecte que estudiarà  la seua viabilitat. Juanjo, Iris i Dolors formaran part d’aquesta comissió a la que invitaran a Antonio Safont que s’ha encarregat  en els darrers anys de fer el llibret. 


6.- Comunicació amb els veïns.
Iris i Juanjo ja estan portant la comunicació de tot allò relacionat amb les festes dels nostres carrers en un blog, twiter i facebooc.  A més a més  quan es prenga alguna  decisió que siga important i puga afectar als veïns  es remitirà una nota informativa que es deixarà en les cases.


7.- Assegurança de festes
Juanjo demanarà a la Junta Central de festes que els tres diez que cobreixen l’assegurança siguen: primer dissabte i primer i segon diumenge. Averiaguarà també  el preu de l’assegurança per als altres dies de festes.


8.-Participació en l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Lledó  en les festes de la Magdalena.
L’Associació de Festes de Carrer organitza un grup per a l’ofrena  i invita a totes les persones dels diferents carrers on fan festes a que participen junts. Si alguna persona del carrer vol eixir a l’ofrena amb aquest grup que es pose en contacte amb Iris per tal de portar el que es requereix.


Sense més assumptes a tractar es clou la sessió, de la qual, com a secetaria, estenc la present acta.
Dolors Ibáñez

No hay comentarios:

Publicar un comentario